Media, een helpende hand

Media speelt een belangrijke rol in vele verschillende manieren.
Als vrije tijd, als informatiebron, als communicatiemiddel, als indicator en nog zo veel meer. Onbewust zijn we er dag en nacht mee bezig. Het is een onuitputtelijke bron die van groot belang is in ieders leven. Bewust gebruik ik media vooral voor social media en om gebruik te maken van Spotify en Netflix. Omdat ik een buitenlandse student ben en nog geen kanalen op de televisie heb staan sluit ik mijn laptop aan om zo toch Netflix en afleveringen die her te bekijken zijn van kanalen in mijn land toch op televisie te zien. Ook het gebruik van whatsapp, facebook, messenger, snapchat en bellen & sms’en laat me toe contact te houden met vrienden en familie thuis. Dat helpt me bij het tegengaan van een eenzaam gevoel waardoor ik ook veel meer zin heb om hier aan de UvA te studeren! Je ziet maar wat voor positieve gevolgen er allemaal aan media verbonden zijn!

Mien Siemons

 

Advertisement

Published by Life in Media

Website dedicated to the Media Life/Life in Media project of Mark Deuze, Professor of Media Studies, University of Amsterdam (The Netherlands).

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: