Aah shit ik heb nog titel

Nu ik media en cultuur studeer aan de UvA, realiseer ik me meer hoeveel media voor mij betekenen. Tijdens de pandemie kwam ik er al achter hoe fijn het is dat we media om ons heen hebben, maar door de studie ben ik media meer gaan waarderen. 

Media zijn voor mij een ontsnapping van de realiteit, maar tegelijkertijd een ontdekking in de realiteit. Een filmpje pakken of een boek lezen om even alles om me heen te vergeten, maar tegelijkertijd FaceTimen met mijn vader en moeder en appen naar mijn beste vrienden ‘to keep in touch’.

studentnummer: 13699288

Advertisement

Published by Life in Media

Website dedicated to the Media Life/Life in Media project of Mark Deuze, Professor of Media Studies, University of Amsterdam (The Netherlands).

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: