Media.

Ik hou van media, ik gebruik het veel, het houd mij up-to-date en ik heb door media contact met mensen waarmee ik dat wil. Als sociale beesten die we tegenwoordig zijn denk ik dat dat een fijn gevoel geeft. Ook uit je jezelf door media en ben je nooit alleen. Althans, dit hoeft niet met media. Door media hebben we alles binnen handbereik. Alles is mogelijk. Muziek, film en alles wat je maar wensen kan in je broekzak. Zo verwend zijn wij. Al die talloze mogelijkheden.

Hoewel media natuurlijk ook zijn duistere kant heeft denk ik dat je je daar altijd bewust van moet zijn. Het belangrijkste is dat je altijd, no matter what ,bij jezelf moet blijven. Educate yourself en geniet met mate!

Hier mijn (korte) gedachtegoed over media.

Student nummer: 13980564

Advertisement

Published by Life in Media

Website dedicated to the Media Life/Life in Media project of Mark Deuze, Professor of Media Studies, University of Amsterdam (The Netherlands).

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: