Media laten me lachen

Waarom houd jij van media? – Ik besloot deze vraag te stellen aan mijn vriendinnen in onze groepschat. Binnen 10 minuten had ik al 6 appjes terug. ‘Je blijft op de hoogte van belangrijke gebeurtenissen.’, ‘Je kunt goed en snel communiceren.’, ‘Je kunt er inspiratie opdoen.’, ‘Je vindt er veel nieuwe, nuttige informatie.’… De oneindige mogelijkheden van media bleven maar binnenstromen. Het feit dat ik überhaupt de mogelijkheid heb om al mijn vriendinnen in een keer te bereiken, is voor mij al een van de belangrijkste redenen waarom ik van media houd. Ik kan via media ontzettend snel in contact komen, en blijven, met mensen van over de hele wereld. Of dit contact nou gaat om een grappige video op Facebook, een gekke fotosessie via Snapchat met hondenfilters of direct app-contact met familie en vrienden: media zorgen steeds weer voor een lach op mijn gezicht.

Rosalie Eppink

Advertisement

Published by Life in Media

Website dedicated to the Media Life/Life in Media project of Mark Deuze, Professor of Media Studies, University of Amsterdam (The Netherlands).

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: